Changsha Glory Import And Export Trade Co., Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China Changsha Glory Import And Export Trade Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Changsha Glory Import And Export Trade Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Changsha Glory Import And Export Trade Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Wereldwijd
Type Business: Exporteur
Aantal werknemers: 100~120
Jaarlijkse omzet: 3 Million-5 Million
Export pct: 50% - 60%
Inleiding

Van de de de glorieinvoer en uitvoer van Tchang-cha handelsco., Ltd is professioneel in de nieuwe generator van de energiebatterij, de producten van het vuurwerkontstekingsmechanisme en de uitvoer van het apparatenproducten van stadiumgevolgen. Wij leveren hoogste kwaliteitsproducten aan cliënten meer dan 60 landen.

 

De nieuwe generator van de energiebatterij is onze nieuwe uitvinding wat de legering gebruiken van het metaalaluminium zoals de negatieve pool, luchtelektrode aangezien de positieve pool, elektrolyt en water toevoegt elektriciteit te maken produceren, het outputvoltage van 5v aan 9v is, is de macht: 10-30w, capaciteit 200AH aan 300Ah, ook kunnen wij grote machtsgenerator binnen maken vereiste, zoals 2000W, 48v-output etc. aanpassen.

 

De producten van het vuurwerkontstekingsmechanisme omvatten etc. vuurwerk elektrisch ontstekingsmechanisme, in brand stekend systeem, rekken, mortierbuizen.

 

 

Het apparaat van stadiumgevolgen omvat etc. sparkular grote machine, sparkular mini, sparkular daling, sparkular cycloon, vlammachine, mistmachine, smokejet.

 

Wij hebben eigen fabrieken-het van van van de technologieco., Ltd en Liuyang van Hunan Seirios Nieuwe Materiële de brugvuurwerk voert fabriek uit, zodat kunnen wij nieuwe producten en controlekwaliteit strikt door ons constant ontwikkelen. Onze producten hebben Ce, RoHS aan de markt van Europa, FCC aan Amerikaanse markt. Wij hebben vele producten voor cliënten om te kiezen, kunnen wij ook het speciale vereiste van cliënten goedkeuren, en maken producten voor cliënten aanpassen. Verwacht de samenwerking met u!

Geschiedenis

Onze producten hebben Ce, RoHS aan de markt van Europa, FCC aan Amerikaanse markt. Wij hebben vele producten voor cliënten om te kiezen, kunnen wij ook het speciale vereiste van cliënten goedkeuren, en maken producten voor cliënten aanpassen. Verwacht de samenwerking met u!

Dienst

Van de de de glorieinvoer en uitvoer van Tchang-cha handelsco., Ltd is professioneel in de nieuwe generator van de energiebatterij, de producten van het vuurwerkontstekingsmechanisme en de uitvoer van het apparatenproducten van stadiumgevolgen. Wij leveren hoogste kwaliteitsproducten aan cliënten meer dan 60 landen.